Designeren – MacGyver på egotrip

(oprindeligt postet d. 17/7 – 2006)

Jeg er mega-gammel. En af dem fra gamle dage, ligesom den ultra-corny serie “MacGyver” (som interesserede nostalgikere kan se på norsk TV nu om dage) – og manner, han er snedig. Det er ham dér, som kan redde verden med en papirclips, en rulle gaffatape og en hårdt opvreden nylonstrømpe.

Vi, det 21. århundredes topmoderne designere, har noget at lære af go’e, gamle Angus MacGyver: Lige som ham er vi sådan nogle, der skal være i stand til at løse uventede problemer ved hjælp af vores kreativitet og snedighed, samt de forhåndenværende midler.
For os er problemet ikke at redde en uddøende kultur i Centralamerika fra skrupelløse skurkagtige typer (i hvert fald ikke så tit) – og midlerne er oftere personer og/eller produktionsmidler end gaffatape, snørebånd og afløbsrens.

Men alligevel: Er vi hjemme i vores vokabularium af kreative værktøjer, og er vi parate til at tage imod de uventede problemer i vores opgaver, eller de uventede opgaver vi stilles eller stiller os selv – så er der lidt MacGyver i os.

– og Mac klarer den jo altid.

:o)
Jesper W.
“I’m melting…”

Reklamer

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s


%d bloggers like this: