Er eurogel ved at synke ind…

(oprindeligt postet d. 7/9 – 2006)

Tjah, joeh, ja det er det vel.
(for dem der var til stede – og andre, der er interesserede: Gene Driskells fotos fra Eurogel er kommet på Flickr og kan ses her: http://tinyurl.com/njgej)

Det var en superfed oplevelse at deltage, jeg kan ikke noksom anbefale, at man tilmelder sig Mark Hurst’s nyhedsbrev på http://www.goodexperience.com – ikke bare er der gode cases og historier i (samt noget fis og sjov også), men man kan således også få at vide, hvornår Eurogel 2007 (forhåbentlig) finder sted…

Vi havde jo CoffeeShop i går, og jeg ævlede vildt gestikulerene om gel og forsøgte at formidle noget af oplevelsen. Naturligt nok fik det os til at tale om, hvorfor sådan noget er godt – altså, en emnemæssigt bred konference, upræcis kunne man sige, der “bare” handler om Gode Oplevelser?

Hvad er det med det hersens “experience”? Et ord, der dukker op overalt, særligt da i engelsksproget reklame-ævl, men hvorfor det?
– og hvad er “good”? Hvad er det Godes natur?

Eurogel gav mig oplevelsen af, at det, der bandt de forskellige talere – og musikerne – sammen, var at de havde noget på hjerte. Det, de sagde eller spillede, var betydningsfuldt for dem, lige som når man simpelthen bare MÅ have fat i sin bedste ven og sige “Nu skal du godt nok høre…!”
Det blev betydningsfuldt for os, fordi disse mennesker, gennem mentalt og emotionelt arbejde, havde gjort sig klart, at det betød noget for dem.

Vi mennesker bindes ikke bare uden videre sammen af oplevelser, men vi bindes sammen af dem, hvis de er betydningsfulde for os. Og vi kan låne eller forære hinanden betydningsfuldhed.

Jesper W.
jeg kan mærke mine øøøøører….

Reklamer

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s


%d bloggers like this: